Awal Muharam + Raya Cina

Ni blog aku ni tade intro-intro, Korang baca je ape aku tulis. Muahahaha. Lagi satu aku mmg harap sapa-sapa baca blog ni kasi respond skit aa.Lagi aa pasal grammer aku yg tak betul.Tapi aku mmg tak nak publish kat korg aa buat masa ni.

Aduss...boring tul standby masa cuti panjang cam ni. Petang tadi Mak aku dah call. Tiap-tiap tahun memang die telefon punya. Sebab nak ingatkan aku baca doa awal + akhir tahun sempena Awal Muharam ni. Aku cakap kat dia , aku ingat nak gi masjid kot .

Petang aku pun kuar la rumah. Ingatkan nak naik motor je. Tapi hujan la plak. Jadi naik la keta aku tu. Sampai kat masjid, kat masjid tu siap ada pasang khemah la, org pun ramai gile.Rupanye Dato' Shahrizat ade datang .Tu yg ramai org. Cam semayang terwih ari pertama lak.

Masa nak masuk Isyak, NMC lak call.Kaco aa cam ni, Hidayat yg tepon aku, die kata Kuantan Excel Switch signalling mati. Adussss! Jangan aa dayat. Mati aku kalu mati gak. Aku dah cakap pada org Kuantan, memang Switch tu tak buat problem dah. Nasib baik la aku check dgn org Kuantan signalling tu yg untuk test.Fuhh!! Kalau mati gak, alamat macam weekend ari tu aa..Dengan SVP pun call aku. Minggu lepas mmg minggu yeng merimaskan aa. Bukan apa. Boss Hasan takde. Dia, Jai sama Wandy gi UK. Training-training Logica gitu. Huk Huk . Aku aa kena jaga Prepaid Xpac Operation untuk 3 minggu beb.

3 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Adun Karamba said...

Testing Lagi dan lagi

afza said...

suruh comment, tapi takmo publish kat kitorang.