Instant Blog 0

1)What a busy week. Dear Boss, please assign me more project. I want more, i am workoholic. I can't stop my self. Wekkk!!!!

2)Last last weekend i decided to go to Bagan Lalang . I woke up at about 4pm. I not sure the exact location of Bagan Lalang and which route.I also dont have GPS device like all of you . So i refer to http://www.wikimapia.org/ . Try to search for Bagan Lalang and change view as Map instead of Auto. And there is detail about which road should you heading to Bagan Lalang through Sepang town and Sungai Pelek.



3)Rasa macam nak upgrade my SLR.My SLR flash funtion rosak sejak Aug 2007.Tapi still boleh guna without flash lah. Rosak lepasbalik dari Saudi arituh.Lepas tu ada org cakap kat aku, flash sensor boleh rosak kalau guna auto mode dlam suhu terlampau tinggi/rendah. Padan muka. Still buat kajian/survey to get something that berbaloi dgn kemampuan/kegunaan/kemalasan aku.Kalau boleh biarlah boleh wat income. Or just drop the idea? Ya Allah,berikan aku panduan.Amin.

6 comments:

JBM8141 said...

kenapa bagan lalang? kenapa tak bagan datuk? atau bagan serai? atau bagan gaban?

Adun Karamba said...

sbb aku hensom :P

Anonymous said...

helo hensom, gi sendiri naik moto ex5 ka? wah ! ko mmg engineer kedekut aa, bawa moto sendiri je ek. post kat blog kalu ada plan ke sana la, nak ikut kau belanja makan

Adun Karamba said...

psttt, org kedekut tak belanja org laa. ishh,seposen pun aku tanak perabis duit aku belanja ko.hahaha, gilo apo gi bagan lalang naik moto,aku naik basikal,enviroment friendly.

My Diaries said...

wah! bagan lalang? takdelah menarik sangat tapi sy suka g sana main layang-layang... heaven siot tgk sekejap je layang-layang dah ada kat atas nun... kalau pegi lagi jgn lupa ajak ye... hehehe

Adun Karamba said...

ada rejeki, ke sana lagi.thanks singgah sini misznanz.blogspot