Tinggalan Barang-barang di OUG


Cuti hujung minggu yang lalu penulis menggunakan kesempatan masa yang ada untuk mengangkut saki baki barang-barang kepunyaan penulis di OUG. Disebabkan tidak dapat mengawal sikap tamak haloba ,penulis turut mengangkut barang-barang yang rasanya berguna untuk keperluan diri .Beberapa barang-barang turut penulis serahkan kepada adik penulis yang juga dalam proses perpindahan ke Kelana Jaya. Hajat dihati sebenarnya mahu mengadakan Garaj Sale. Tapi di sebabkan kesuntukan masa hasrat tersebut terpaksa dibatalkan.

Masih terdapat beberapa barang-barang yang masih tidak dipindahkan. Antaranya ialah seperti lampiran gambar selain dari dapur , pinggan ,mangkuk, cawan dan BBQ set murah . Yang lain-lain seperti katil kepunyaan penulis telah dibuang kerana rasanya keadaan katil yang uzur mungkin kurang selesa buat mereka yang bakal menggunakannya.

Penulis akan kembali sekali lagi bagi membersihkan ramah untuk kali terakhir sebelum 8hb March. Pesanan buat Qusairy, jangan lupa passport anda.Dalam kotak sebelah pintu bilik Muzammil.

0 comments: