3G iPhone

3G iPhone la pulak, siap ada GPS tuh. USD199 .Tapi tak tau lah bila sampai Mesia,tax lagik, unlock lagi. Tunngu aa kalau korang sanggup.Base on my own survey, current 2G iPhone battery could sustain a day.Some PDA in market could sustain 2 days kot. But this one got GPS lagik, tapi taktau lah kalau boleh taruk free MapKing ke. But people look at you different lah.Nak kasi orang kagum ngan diri korang? Beli aa.Hehe. Not me lah, aku bukan jenis pakai something yg klas .Aku biasanya pakai model yang dah nak ke tahap clearance stock.

Nasib baik aku pakai moto jek, kalu pakai keta mmg jakun toleh kat map GPS je aa.

2 comments:

afza said...

iPhone officially tak masuk malaysia.
iPhone Countries
kena unlock iPhone singapore

Adun Karamba said...

nak wat duitnye pasal za, apek2 kat low yat tu,tautau dah ada jual yg unlock :) pandai diorg tuh,nak idup la katakan...