NewDelhi.India

Been here since 3rd July 2008, and only manage to get around the last weekend. I will upload other photos later.And i believe no one could miss this amazing building. But don't try this action at home without supervision!


~aku rasa Shah Jahan mesti kecewa tengok gambar nih.
~aku tengok banyak gambar cuba tunjuk betapa simetri dan cantik Taj Mahal.
~So aku nak tunjuk gambar yang orang taknak tengok! HoHo!
~ada serupa macam anak penyanyi rock gi saudi tak ?

3 comments:

nadya said...
This comment has been removed by the author.
nadya said...

dun,
saper yg terlompat2 tuh.. nak tau juga...

kau dah sampai kt 1 tempat yg aku nak nak NAKK sgt pergi. boleh request more photos?

..mesti cantik eh taj mahal?

Adun Karamba said...

penulis ngan kawan opis dia aa tu...

gambar kemudian ekk nad,,ko tau aa bila dah serabut dgn keje,,mmg malas aa nak update...tapi mesti update nanti...

taj mahal,pada aku mmg cantik aa,,be there, a get tourist guide to explain about it, mmg puas hati & enjoy aa ... :)